nedelja, 29. september 2013

O mrhah

Po branju knjige Zakaj moški ljubijo mrhe (Sherry Argov) ...
Priročnik Zakaj moški ljubijo mrhe v obliki 100 zakonov privlačnosti, ki so zelo nazorno razloženi in (za vse »blondinke«) okrepljeni s praktičnimi primeri. Knjiga je obvezno čtivo – ne samo za »ženske predpražnike«, ki bi »sanjske ženske« želele postati, ampak bi morala biti na nočni omarici vsake ženske! 

Zakaj?
  • Ker je zabavno imeti pri roki trike za krotitev tipov ...
  • Ker opravi z našim pomanjkanjem samozavesti in nam stoji ob strani, dokler ne postanemo mrhe (bitches) v najboljšem pomenu besede. ;)
  • In še zaradi marsičesa, kar je samo za ženska ušesa.

Pa odgovor na ključno vprašanje? Ne bi zdaj tukaj o tem (moškim pred nosom) … Najdete ga v prvem odstavku na strani 223 (med vrsticami pa tudi že prej). Priporočam podrobno branje – čeprav samo za zabavo.


P. S.: 

Mrha: Ženska, ki se ne bo obsedeno ukvarjala s tem, kaj si o njej mislijo drugi – naj bo to moški ali kdor koli drug v njenem življenju. Razume, da gre takrat, ko se nekdo ne strinja z njo, pač za osebno mnenje, ki nima nobene prave teže. Ne trudi se živeti po pričakovanjih drugih. Zaradi tega stališča je njen odnos do moškega drugačen. (Argov 2008: 220)

Ni komentarjev:

Objavite komentar